side_banner

nyheder

Natriumgluconat er også kendt som natriumsaltet af gluconsyre.Det er et hvidt pulver, ikke-giftigt og godt i termisk stabilitet.Derudover er det meget opløseligt i vand, lidt opløseligt i alkohol, uopløseligt i ether.Det spiller en vigtig rolle i mange aspekter såsom konstruktion, tekstiltryk og farvning. Natriumgluconat chelaterer og danner stabile komplekser med forskellige jern, hvilket forhindrer dem i at deltage i kemiske reaktioner. Det har en rolle som chelator.Cas #527-07 -01.

nyheder720

Anvendelse af Chengli Sodium Gluconate

1).Byggeindustrien. Chengli natriumgluconat 98% min kan bruges som betonretarder i byggebranchen.Når man tilsætter en vis mængde natriumgluconatpulver til cement, kan det gøre betonen stærk og tilfældig, og samtidig forsinker det betonens indledende og endelige afbindingstid uden at påvirke betonens styrke.Kort sagt kan natriumgluconatretarder forbedre betonens bearbejdelighed og styrke.

2).Tekstilindustrien.Den kan bruges til rensning og affedtning af fibre.Også forbedring af blegepulverets blegeeffekt, farveens ensartethed og materialets farvnings- og hærdningsgrad i tekstilindustrien.

3).Olieindustrien.Det kan bruges til at producere olieprodukter og oliefelts boremudder.

4).Glasflaske rengøringsmiddel.Det kan effektivt fjerne flaskeetiketten og flaskehalsrusten.Og det er ikke let at blokere dysen og rørledningen på flaskevaskeren.Desuden vil det ikke føre til dårlig påvirkning af fødevarer eller miljøet.

5).Stål overfladerens.For at passe til specielle anvendelser skal overfladen af ​​stålet rengøres grundigt.På grund af sin fremragende renseeffekt er den velegnet til fremstilling af ståloverfladerensere.

6).Vandkvalitetsstabilisator.Det har en god koordineret effekt som cirkulerende kølevandskorrosionshæmmer.I modsætning til generelle korrosionsinhibitorer stiger dens korrosionshæmning med stigende temperatur.

I så mange år overholder Chengli Building Materials altid kvaliteten som grundlaget, innovationen som kraften, og stræber efter at være leder af industrien for betonadditiver.Hvis du leder efter byggekemikalier, er du velkommen til at kontakte Chengli salgsteam til enhver tid.Vi venter på din henvendelse og ser frem til at etablere et langsigtet og stabilt samarbejde med dig.


Indlægstid: 20-jul-2021